Support Me Here ^_^

Thursday, December 01, 2011

Back To December Sekali Lagi






Hai semua ^_^. Apa khabar di hari Khamis yang bahagia ni? Ohh... hari ni 1 Disember 2011. Sapa birthday hari ni? Happy birthday ye. Semoga sentiasa dirahmati Allah dunia akhirat. Bukan yang birthday hari ni je, kita semua lah.


Hari ni dah masuk 1 Disember 2011. Taip entry ni pagi-pagi buta, ayam jantan pun dah berkokok-kokok dah. Kita dah hampir penghujung tahun. Sekali lagi kita jumpa bulan Disember. Masa 1 Januari 2011 rasa lamanya nak tunggu bulan 12. Haa.... sekarang. Dah sampai dah. Apa yang kita dah buat sepanjang tahun ni? Banyak yang bermanfaat atau banyak buang masa je? Saya bukan tanya korang je, saya tanya diri saya jugak. Huhuu...

Disember yang bahagia.

Apa yang bahagia sangat ni mek? Nak kahwin ke apa? Orang masuk meminang? Eh.. eh.. tak ada lah. Bab yang tu tak ada keupayaan lagi nak berangan-angan. Belum nampak bayangnya. Kalau bayangnya gelap, ada orang yang nak tolong suluhkan ke? Huhuu... dah merepek dah ni. Disember ni kan hujung tahun, sekolah cuti. Jadi penuntut IPG macam saya ni cuti sakan jugak la. Duduk la kat rumah ni puas-puas. Memang puas sampai lemak pun beranak-pinak. Haha...

10 hari dari hari ni (1 Disember 2011) ada satu event yang sangat saya nanti-nantikan. harap-harap dapat greenlight dari Queen of The House. King of The House dah ok dah. Event apa? Tungguuuuu........ kalau jadi saya pegi, nanti saya update. Err... kalau tak jadi pegi pun saya update lah jugak nak ubati kekecewaan.  Hehee.... hari tu janji dengan member, kalau tak jadi nak bawak diri pegi Ipoh. (oh bukan larikan diri dari rumah ok)

Ok lah. Sempena pertemuan sekali lagi dengan Disember, saya share lagu ni sekali. Back To December by one of my favourite singer, Taylor Swift. lagu ni macam tacing sikit, tapi tak ada niat nak buat korang tacing. Hehe...





p/s : jika dipanjangkan umur, bertemu lagi Disember akan datang, Disember 2012. InsyaAllah...


IKLAN

Ada peluang nak menang BlackBerry dengan U Mobile !
Lenguh bila duduk depan laptop? Jom try Tiger Balm.

16 menconteng:

Cik Lyeen said...

selamat bulan baru kak lila...:)

Cik Sara said...

Welcome Disember.. Cepatkan masa berlalu.. Singgah kembali.. Nice baby blue+ pink blog.. Like it!..(^__^)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Cik Lyeen
selamat jugak lyeen ^_^. happy holiday ;)

zOeY zAu YaH said...

sekejap ja dh ujung taun kan hehe

Eena Arrina said...

heppy 1 december..besday ena 5dec tau..hhihihihihi :P

aReLaN said...

ada apa lg 10 hr ni???nk join leh??hehehe

Sekamar Rindu said...

salam..

cepatnya masa berlalu..dah hujung tahun dah ni..:)

CekbOlat-bOlat said...

disember !! khalila coming !!! wakakaa~

DanieL AdiE said...

Event ape tu ye?

Nak tahu gak..

k.h.a.l.i.l.a said...

@Cik Sara
betul tiba2 je rasa kejap kan. hehe... awal dulu rasa mcm lama je. trime kasih sara. blog sara pun cantik jugak ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@zOeY zAu YaH

huhu.... betul. kejap je. sebulan lagi dh 2012 ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Eena Arrina
happy december to you tu eena ^_^. waaa... 5 december.... dah dekat dh tu. hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

@aReLaN
lagi 10 hari ni ade event best! hehe... Penganjur kata boleh je nak join ramai2.... tp kene byr sndiri. huhu

k.h.a.l.i.l.a said...

@Sekamar Rindu
wa'alaikumussalam ^_^. betul kejap je rasa.

k.h.a.l.i.l.a said...

@CekbOlat-bOlat

haha.... Cekbolat.......!! hepy holiday.... ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE

event apa? heheh.... adelah. best punye event. (mintakmintakmakkasipegi) huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...