Support Me Here ^_^

Monday, December 05, 2011

10 Days Pictures - Day 5 : A Photo of You Making Funny Face


Hai semua ^_^. Selamat hari Isnin. Mesti ramai kerja hari ni. Saya cuti. Heheh... Tapi cuti-cuti pun duduk rumah je. Ohh... saya kat kampung atuk sekarang. memang rutin tiap kali cuti macam ni. 

Sempena hari Isnin dan sempena Day 4 photo challenges, hari ni saya kena share a photo of my funny face. Funny face??? Haiyoo... tak pandai buat muka funny. Jenuh jugak godek-godek folder. Tak apa lah. Saya letak je lah gambar kat bawah ni. 

Gambar ni dah lama. Kalau tengok details, tarikhnya 18 Februari 2009. Haa.... masa ni saya baru semester 2 pra persediaan PISMP. Hampir tiga tahun dah. Ohh... maknanya, ni gambar saya tiga tahun lepaslah. Huhuu...



Hahaaa..... tak tau lah budak wanted mana ni. Terlepas dari polis agaknya. Polis macam kes besar sangat. Pak guard kut sebab tak pakai tag nama. Sesuai ke tak entah gambar ni letak bawah title my funny face. Macam tak lawak je.  ;D Time ni bosan-bosan dalam kelas, lecturer tak ada. Main-main dengan webcam la. Huhu... Harap Amy tak marah saya letak gambar ni kat sini. Sangat-sangat rare Amy buat expression macam ni. Kalau marah, let me know immediately. Boleh saya remove cepat-cepat! Hehee...


p/s : Amy adalah salah seorang classmate dan kawan yang sangat-sangat memahami. Glad to have you as one of my bestfriends and sisters ^_^




*     *     *     *     *

Cabaran 10 Hari 10 Gambar


p/s : Oh ya.... cousin saya si Faris Afif ada join satu contest dan dia pertaruhkan gambar budak kecik comel ni. Kalau tak keberatan tolonglah LIKE gambar dia ye. Bukan paksaan. Hehe... Tapi kalau korang tolong, saya sangat-sangat berterima kasih ^_^. Saya preview sikit gambar budak kecik comel tu kat sini.


Tolong LIKE kalau sudi ye.
^_^

10 menconteng:

Bluewendy said...

hih..wanted plak dah.. good luck fo the challenge..=)

MamaEma said...

tapi matanya pandang kat mana tu...

syufaa said...

hikhik.
muka cam nk mrh.
tp comel.
:D

k.h.a.l.i.l.a said...

@Bluewendy
ahah... jgn betul2 jd wanted sudah. huhu

k.h.a.l.i.l.a said...

@MamaEma
adik kecik tu ke? hehee... tah la kak. kene paksa jadi model kut. huhu

k.h.a.l.i.l.a said...

@syufaa
hahaa... ini semua lakonan semata2 syufa...

DanieL AdiE said...

Tu muke tgh mrh la khalila..

hamzah ian said...

muka ganas tu.. perghhh

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE
huhuu... betul. tp marah tiputipu ;D

k.h.a.l.i.l.a said...

@hamzah ian
hahah.... boleh tak jadi binibinikugangster. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...