Support Me Here ^_^

Saturday, December 10, 2011

LAST DAY!! 10 Days Pictures - Day 10 : A Photo That Makes You Laugh



Hai semua ^_^. Akhirnyaaaaa...! Sampai jugak hari terakhir walaupun cuma 10 hari je. Huhuu... Ohh... sebelum tu, hari ni saya akan ke satu destinasi. Teluk Intan - Kuala Lumpur - Melaka. ALONE..... Yes alone... Tapi sepupu saya ada tunggu kat Melaka lah. Untuk apa? Nanti saya cerita. Sekarang mari kita fokus kat entry ni dulu ok. Hehe...

Hmm..... gambar yang mengusik deria-deria geli hati saya. Gambar mana ye? Yang pasti bukan gambar saya sebab tak kelakar pun rasenye. Huhuu.  Ada la jugak gambar member-member yang agak kelakar. Tapi saya nak share gambar-gambar kat bawah ni je.



Masa ni last day bercuti kat Melaka dengan geng JPP. Nak snap gambar member lompat, tapi si Abang Nuar tu pegi menyelit pulak. Huhuu. Sorry saya blurkan gambar member yang tengah lompat tu ^_^. Biar misteri sikit.




Yang ni pun kat Melaka jugak. Batu turun dari bot. Bot ke apa tah namanya lupa pulak. Hahah... Diorang ni memang suka layan kamera. orang yang cerita ni pun same. Bajet buat gaya nak memanjat ke nak kena sebat entah. Hehe...





Gambar ni dekat Pusat Sains Negara. Maklum la cermin kat rumah, kat bilik semua rata. Bila jumpa cermin ni rasa kelakar+comel pulak. Hahaa... *perasan. Kami bertukar sekejap body jadi pendek, kepala lonjong.

Ok fine... ok fine... saya sorang rasa kelakar. Heheee... tak apalah kalau korang tak dapat rasa sama. Kadang-kadang sesuatu perkara tu tak dapat difahami oleh seseorang melainkan dia mengalaminya sendiri. ^_^.


*     *     *     *     *

Cabaran 10 Hari 10 Gambar


p/s : Dengan ini berakhirlah cabaran 10 hari 10 gambar saya ^_^. Doakan perjalanan pergi balik saya selamat ye ^_^.

p/s : Nak menang free salah satu daripada lebih 80++ hadiah dalam GA Nisa Kay? Klik SINI. ^_^

p/s : Oh ya.... cousin saya si Faris Afif ada join satu contest dan dia pertaruhkan gambar budak kecik comel ni. Kalau tak keberatan tolonglah LIKE gambar dia ye. Bukan paksaan. Hehe... Tapi kalau korang tolong, saya sangat-sangat berterima kasih ^_^. Saya preview sikit gambar budak kecik comel tu kat sini.


Tolong LIKE kalau sudi ye.
^_^

8 menconteng:

Pendamba Mawar said...

gambar first tu ..hahaa

DAYG ♥ said...

wahhh. dah 10ari dah. :)

btw nice pics :D

erin moshimoshi said...

ahhaha muke mmg kena tutp ea

syufaa said...

ahahahaaa!
menarik gmbr2 ni sume.!!
=D

khalila said...

@Pendamba Mawar
rase nak picit2 je muke abang tu. haha

khalila said...

@DAYG ♥
hehee akhirnye habis jugak 10 hari. time kasih dayg ^_^

khalila said...

@erin moshimoshi
heheh... sebab x ckp ngan diorg nak letak gmbar kt sini. jd kene sensor sikit. huhu

khalila said...

@syufaa
hehehee... time kasih syufa ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...