Support Me Here ^_^

Wednesday, December 14, 2011

Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam








Hai semua ^_^. Semalam saya ada dapat jemputan untuk join segmen oleh Nizam Ijam. Segmen ni sangat senang dan memang Nizam Ijam taknak susahkan blogger-blogger yang nak join ni. Hehe... Eh, bukan je mudah tapi menarik jugak tau! Sangat menarik sebab saya tak pernah join segmen macam ni. Tengok tajuk pun dah tau segmen ni lain dari yang lain. Nizam Ijam kata dia nak buat vlog dalam masa terdekat ni dan dia akan promote blog-blog yang join segmen ni dalam vlog dia tu nanti.

So, apa lagi. Sesiapa yang berminat jomlah join sekali segmen ni okeh ^_^. Kalau nak join, klik banner Nizam Ijam kat atas tu atau boleh jugak klik je kat SINI. Macam mana nak join, semua Nizam Ijam dah nyatakan dalam entry segmen dia.

Eh, saya kena tag blogger lain. Sapa ye?
Hencik Johan
Pza Swagger
Dan sesiapa yang baca entry ni yang berminat nak join ^_^

Bila tarikh tutup?
Saya tak pasti sebab Nizam Ijam tak nyatakan.
Tapi dia akan tunggu katanye.
^_^

22 menconteng:

Nizam Ijam said...

TQ sebab join.. vlog mungkin lewat sket.. sebab lappy rosak....

DanieL AdiE said...

All the best khalila...

khalila said...

@Nizam Ijam
sama2.. ooo yeke? huhu... its ok. take ur time nizam :)

khalila said...

@DanieL AdiE
terima kasih Adie :)

Fiq Fikri said...

wahhhh mcm menarik je segmen ni huhuhu

Joe_Hans said...

macam menarik... carik idea sat!! :)

rATU bIDADARI cHENTA said...

good luck

NUR AYNIE said...

wahhh...dh join erk...aynie belom g hihii

khalila said...

@Fiq Fikri
kan kan... fiq jom join sekaki ^_^

khalila said...

@Joe_Hans
ehehee... buat klakar klakar okey johan

khalila said...

@rATU bIDADARI cHENTA
time kasih ratu ^_^

khalila said...

@NUR AYNIE
aynie, jom join skali ^_^

zizidiazora said...

All the best ye khalila...

CekbOlat-bOlat said...

apakah itu VLOG ? grrr

khalila said...

@zizidiazora
terima kasih abang zizi ^_^

khalila said...

@CekbOlat-bOlat
vlog tu video cikbolat ^_^

khalila said...

@CekbOlat-bOlat
vlog tu video cikbolat ^_^

Nurul ain said...

gudluck dear :D

khalila said...

@Nurul ain
time kasih ain ^_^

Woofer Storm said...

nampak mcm best je ni..heehee tgk la ada masa nak join gak.harp2 sempat^^

khalila said...

@Woofer Storm
jom achie join skali. sempat rasenye. nizam kate lambat sket buat vlog. laptop die prob. huhu

Nizam Ijam said...

vlog dah kluar...
http://www.nizamijam.com/2011/12/vlog-untuk-segmen-nak-masuk-dalam-vlog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...