Support Me Here ^_^

Monday, December 26, 2011

Entry KHAS Buat Adik Fatehah & TOP UP







Hai semua ^_^. Apa yang khas sangat ni? First of all.... saya nak ucapkan Happy Belated Birthday buat adik Fatehah Zulkifli yang telah lepas pada 18 Disember. Makan sandwich Subway tu bebaik ye. First time panggil "adik Fatehah". Hehee.... Fatehah ni paling adik dalam kelas  PISMP A Ambilan Januari 2011. TAPI! Jangan sesekali korang pandang rendah kat Fatehah ni sebab korang memang kena pandang tinggi kat dia sebab dia memang TINGGI. Tak tipu punye lah.





Sama tinggi dengan Dato' M. Nasir. Entry ni dah tertangguh lama dah. Mintak maaf la sangat-sangat kat Fatehah. Huhuu.... Sorry Tehah, akak jarang update blog nak dekat hujung 2011 ni. Patutnya di penghujung tahun ni la nak update banyak-banyak. Tapi saya.............................??? Tak apa lah. Lagi pun saya bukan full time blogger.

Jadi, apa kaitan Fatehah dengan TOP UP??

Fatehah ada request sesuatu kat saya hari tu. Minta promote sesuatu. Dia ada buat side income baru start dari beberapa bulan lepas. Pulangannya berbaloi dan rasanya kemungkinan untuk rugi tu macam 0.1% je kut. I'm not very sure.





Pernah dengar bisnez topup? Yang duduk kat hostel tu mesti biasa kan? Nak topup, cari je member-member yang jual topup, "Lin, nak topup RM10. Celcom taw. Bayar kemudian." Cewahh..... gaya macam mintak topup free je kan? Hehee.... bayar la. Jangan buat dajal. Kesian kat kawan tu.

Selama Fatehah ni buat biznes topup, tak dengar pulak dia kata rugi. Kalau fikir logik, betul jugak kan? Topup ni keperluan harian. Dah macam makan minum. Hari-hari kena makan. Kalau tak, lembik la. Nak angkat handphone jawab mesej pun malas.

Biznes topup ni sesuai untuk sesiapa saja. Budak sekolah pun boleh kalau nak cuba. Boleh la kalau nak tambah side income sikit-sikit kan. Lagi best bila dah ada regular customer. Memang orang tu akan cari korang je la kalau nak topup. Tak kira masa, di mana sahaja. Pukul 2 pagi? Korang dalam kelas? Tak ada masalah. Biznes masih boleh jalan.

Jadi, kesimpulannya di sini, bagi sesiapa yang baca entry ni dan berminat nak cuba biznes ni, boleh lah contact Fatehah. Nak tahu apa-apa maklumat dengan lebih lanjut, boleh tanya banyak-banyak pada dia. Korang nak bawak selori soalan pun tak apa. Heheh.

Berminat? Macam mana nak contact Fatehah?

Silalah berurusan dengan dia di LINK bawah ni.

FACEBOOK FATEHAH ZULKIFLI


p/s : Saya tak buat biznes ni sebab Fatehah dah buat. Saya tolong promote je ;)

8 menconteng:

Nurul ain said...

khalila nampak lagi muda dari fatehah.... :)

Joe_Hans said...

khalila sila buat business tudung..mesti selalu updated blog nanti..hahahaha

zizidiazora said...

promote business top up kat m. nasir gak ke? hehehe...

khalila said...

@Nurul ain
hahaa.. yeke? maybe sebab faktor kerendahan kut. huhu

khalila said...

@Joe_Hans
biznes tudung.... ade aura keperlian di situ. wuwuwuww... sy x reti biznes la johan. ayat x manis. hahaa

khalila said...

@zizidiazora
hahaa.... kalau la m. nasir nak beli topup kat kitorang. mintak tlong die promote mesti lg best kan. hehe

Fiq Fikri said...

huhu untung la jumpa m nasir ehhehe

bagus buat bisnes jual topup sgt bguss..huhu kalau fiq nk topup nnt tolong bg thu kwn ekk eheh

Juliet_iRa~" said...

wahhh heee..rmai juga buat bisnes topup ni kan sbb mmg untung la :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...