Support Me Here ^_^

Tuesday, December 06, 2011

10 Days Pictures - Day 6 : A Photo of A Former Crush


Hai semua ^_^. Dah tiba untuk hari keenam picture challenges ni. Apa task saya hari ni? Owh... a photo of a former crush. Former crush? Macam kurang paham. Ke pahaman saya tersalah dengan kehendak picture challenges hari ni? A former crush.... seseorang yang kita pernah admirer kah? Seseorang yang pernah jadi "teman" kita kah? Peti fikiran ni saja-saja taknak paham ke buat-buat tak paham. Huhuu... 

Nak tengok gambarnya?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Betul-betul nak tengok?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok, fine. Tengoklah.



He is Channing Tatum.
^_^



Haishh..... budak Khalila ni... mempermainkan perasaan jari yang scroll down je. Sekeh baru tau. Huhuu... sorry.... bukan taknak tunjuk. Eh, memang tak berapa nak tunjuk pun. Tapi, biarlah tu kisah lama. 

Dah godek-godek folder gambar.
.
.
.
.
Tapi
.
.
.
.
.
.



*     *     *     *     *

Cabaran 10 Hari 10 Gambar


p/s : Saya dah tersalah paham task hari ni ke? Tapi, apa-apa pun, suka Channing Tatum ^_^

p/s : Oh ya.... cousin saya si Faris Afif ada join satu contest dan dia pertaruhkan gambar budak kecik comel ni. Kalau tak keberatan tolonglah LIKE gambar dia ye. Bukan paksaan. Hehe... Tapi kalau korang tolong, saya sangat-sangat berterima kasih ^_^. Saya preview sikit gambar budak kecik comel tu kat sini.


Tolong LIKE kalau sudi ye.
^_^

8 menconteng:

OrsoNero said...

aku biasa npk actor ni...mmg act dia best ar...skrg bru tw sapa nama dia ni~ ahaha~

syufaa said...

hikhik.
terbaaaaaekk!
delete sudaaaaaa. :D

k.h.a.l.i.l.a said...

@OrsoNero
heheh... yeke? suke die blakon dlm Dear John

k.h.a.l.i.l.a said...

@syufaa

huhuu... ape bleh buat. dah terdelete.

Saiazuan said...

alaaa igt gmbar zuan td.. huhu ;p

k.h.a.l.i.l.a said...

@Saiazuan
yg mane? Channing Tatum ke? heheh

CikAnyss' :O said...

challenge2 ni , kila amek mane ?

k.h.a.l.i.l.a said...

@CikAnyss' :O
ambil dr blog Dayg ^_^

http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/10/blogger-challenges-10-days-10-pictures.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...