Support Me Here ^_^

Friday, December 02, 2011

10 Days Pictures - Day 2 : A Photo of Yourself A Year Ago



Hai semua ^_^. Dah masuk hari ke-2 10 Days Pictures Challenges. Hari ni kena letak gambar apa? Yaaa.... sama macam tajuk, gambar saya setahun yang lepas.



Masa ni kurus sikit. Haha... nak jugak. Tapi gambar ni taklah betul-betul setahun yang lepas. Lebih dari setahun. Masa ni pegi berbuka puasa dengan classmates kat Flaming Steamboat. Second time pegi. 1st time pegi tu dengan flower-flower girl je. Kali ni pegi dengan flower boys sekali ^_^. Buat-buat tak nampak je la ye pinggan mangkuk segala yang ada atas meja tu. Huhuu... pastikan datang sini dengan perut kosong. Kalau tak, rugi nanti makan sepinggan seafood dah kenyang. ^_^



Flower girls dan flower boys. Ada sorang dua takda dalam gambar ni. Kami pergi main ice-skating dulu sebelum pegi makan. Tapi saya duduk luar je. Haha.... Kalau saya duduk dalam, sapa nak tolong snap gambar diorang kan. *alasan.... Apa-apa pun, best dapat hang out ramai-ramai macam ni. Sayang korang taw ^_^.

*     *     *     *     *




IKLAN

Ada peluang nak menang BlackBerry dengan U Mobile !
Lenguh bila duduk depan laptop? Jom try Tiger Balm.

6 menconteng:

Umar Arlee said...

bestnya main ais!

CekbOlat-bOlat said...

kalau bolat ckp udang tuh lgi besar dri akk pecye tak? waaaa *lariiii

k.h.a.l.i.l.a said...

@Umar Arlee
mmg best tgk diorg main ari tu. tp sy x main. x brani try. haha....

k.h.a.l.i.l.a said...

@CekbOlat-bOlat
aaaa?? kecik sgt ke akak??? skarg dh x kecik dah. hahahaa.... hep! jangan lari, jangan lari....! ;p

Azham Vosovic said...

ice-skating!

sgt best!

lps ni nk buaT LG hahaha

k.h.a.l.i.l.a said...

@Azham Vosovic
hehee... best bile dpt lepak ramai2 cmni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...