Support Me Here ^_^

Tuesday, December 06, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay




Hai semua ^_^. Korang kenal Nisa Kay kan? Mesti korang tau dia nak buat giveaway. Tak tau? Ni saya bagi tau. Jom join ramai-ramai sebab giveaway Nisa ni bukan giveaway biasa. This is THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY by NISA KAY!! Kenapa ultimate?? Sebab, hadiah-hadiah yang Nisa nak bagi sangat SUPER AWSOME! Sangat serius. Saya tak main-main. 

Korang tak percaya lagi??

Tolonglah percaya. Saya tak tipu sikit pun. Huhu...

Hadiah-hadiah yang Nisa nak bagi sangat menarik dan sangat banyak!

Nak tengok senarai hadiah dari Nisa? Ade 130 HADIAH untuk korang menangi. Bermakna peluang untuk dapat satu daripada hadiah giveaway ni sangat besar. Tapi kalau dah tak ada rezeki, nak buat macam mana. tetap tak dapat jugak. Huhu

Korang klik SENARAI HADIAH ni untuk tengok hadiah-hadiahnya yang datang dari pelbagai pihak yang sponsor. Jangan ternganga sorang-sorang tengok hadiah tu dah la ye. Hehee... Kat bawah ni saya senaraikan sekali senarai pihak yang bermurah hati sponsor The Ultimate Giveaway by Nisa Kay ni.


Haaaaaa........ banyakkan yang sponsor giveaway ni. Sekarang dah percaya? Kalau dah percaya, jom join ramai-ramai. Tak rugi pun. Mana tau kalau untung dapat satu hadiah kan. Tak join, tak dapat langsung. Lelaki ke perempuan ke, semua boleh join. Lelaki yang dapat barang perempuan, boleh bagi kat adik ke kakak ke mak ke ^_^. 

Klik untuk tengok SENARAI HADIAH
Klik untuk JOIN, SYARAT & CARA PENYERTAAN

Berminat? Jom join ramai-ramai. Lagi cepat join lagi bagus ^_^. 

Tempoh Giveaway :
6 Disember 2011 - 31 Disember 2011
GIVEAWAY DAH DITUTUP AWAL

p/s : Semua syarat dah ditepati ^_^. Thanxs Nisa Kay for organizing this awsome giveaway. Goodluck to all ^_^

9 menconteng:

RinsyaRyc said...

gile bnyak die punya sponsor .. dah la comel . hik-3 untungla nisa kay .. gudluck khalila :')

MiSz fiFiEyQa said...

saya pun nak join GA ni..tapi busy la plak..x sempat nak mengarang en3...huhu..sedihh..papepun gud luck ea..kalau menang share la sikit...ok tak..joking.. ^.~!!

k.h.a.l.i.l.a said...

@RinsyaRyc
tu la kan? serius byk gile. hehe... insyaAllah... dpt yg kecik2 pun jd la. huhu

PCL said...

gud luck...

k.h.a.l.i.l.a said...

@PCL
terima kasih PCL ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@MiSz fiFiEyQa
eh eh.... xpe. jgn sedih2. baaaaaaanyak lagi masa sampai ujung bulan ni. hehe.... time kasih

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

khalila said...

@yana lyana
terima kasih yana ^_^

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...